fbpx

Wacht {{customer_first_name}}! Hier is een exclusieve aanbieding als aanvulling op je bestelling!

We denken dat je deze deal geweldig zult vinden!

Hoi, ik ben Raita

Ik wilde alleen maar zeggen ‘Bedankt!’ voor je aankoop.

 

Binnen ongeveer 5 minuten worden je inloggegevens en toegang tot het product per e-mail naar je verzonden.

 

Als je om wat voor reden dan ook, deze e-mail niet heb ontvangen, stuur dan een e-mail naar  raita@ayuhuid.nl. 

 

Nu je de cursus “Kruiden Medicijnkastje” hebt en alles wat je nodig hebt om geweldige kruidenmedicijnen te maken, wil je ook weten hoe je een zeer potente kruidenolie kan maken. Want weet je, olie is niet een sterk oplosmiddel om de medicinale bestanddelen uit een plant te halen.

 

Daarom heb ik mijn cursus “Ayurvedische Kruidenoliën” gemaakt. Dit is een diepgaande cursus, die je alles leert hoe je zeer potente kruidenoliën kan maken en gebruiken.

 

Je leert bijvoorbeeld hoe je ook  met verse planten en plantensappen, een kruidenolie maakt zonder dat dit zal bederven. Je leert ook hoe je een dubbele extractie methode kan toepassen op droge kruiden en verse planten.

 

Dit betekent dat je olie niet alleen de in olie oplosbare medicinale bestanddelen zal bevatten, maar ook de in water oplosbare medicinale bestanddelen.

 

Hierdoor zullen je kruidenolien zeer krachtig zijn en zorgen voor het gewenste resultaat. Je leert ook hoe je de Ayurvedische oliën kan gebruiken voor zelfzorg, pijntjes en kwalen. Vele mensen kennen deze 5000 jaar oude wijsheid niet.

 

En aangezien je al geïnteresseerd bent in het maken van kruiden medicijnen, wil ik je nu de kans geven om € 100,- te besparen.”

 

De cursus ‘Ayurvedische kruidenoliën maken,  wordt verkocht voor € 157,-.

 

Maar alleen vandaag kunt u de cursus krijgen voor € 57,-.

 

Dus nu heb je de kans om kruidenoliën te maken volgens de Ayurvedische methode. Een 5000 jaar oude methode, die zeer krachtig is en je zal helpen het meeste voordeel te halen uit je genezende kruidenoliën.

 

Maar om het voor deze gereduceerde prijs te krijgen, moet je nu actie ondernemen.

 

Klik op de oranje knop “Ja, ik wil Ayurvedische kruidenoliën maken”, hieronder om de cursus ‘Ayurvedische kruidenoliën’, aan je bestelling toe te voegen.

 

Als je deze eenmalige kans om meer dan 65% te besparen niet wil,  klik gewoon op de onderstaande link ‘Nee, dank u wel! Ik wil geen gebruik maken van deze eenmalig aanbieding’.  

 

En natuurlijk is er geen risico voor je omdat je aankoop wordt gedekt door mijn onvoorwaardelijke 30- dagen-niet-goed-geld-terug-garantie…

 

Dus als je niet tevreden bent met de cursus ‘Ayurvedische Kruidenoliën maken’, kan je mij een mail sturen en ik stuur je de volledige betaling terug, zonder vragen te stellen.

 

Ga je gang en klik op de oranje knop,  “JA, ik wil Ayurvedische kruidenoliën maken”, om toegang te krijgen tot de cursus “Ayurvedische Kruidenoliën maken” Nu…

 

Of, als je deze eenmalige aanbieding niet wil, klik je op de onderstaande link, ‘Nee, dank u wel! Ik wil geen gebruik maken van deze eenmalige aanbieding. 

 

Hoe dan ook, ik kijk ernaar uit om je te zien in het ledengedeelte.”

© Copyright 2021. All rights reserved