fbpx
water vibratie verhogen

Met water je vibratie verhogen

De kans is groot dat je gehoord hebt van Dr Masaru Emoto’s experimenten met water. Uit de studie van Dr. Emoto is gebleken, dat water erg gevoelig is voor gedachten. Zijn onderzoek illustreerde dat we de aard van watermoleculen met onze gedachten kunnen veranderen.

Het plaatsen van woorden zoals “Ik hou van je”, “Mooi”, “Dankbaarheid” of “Dank je” aan een glas water, zorgde dat prachtige kristallen werden gecreëerd in het water. (zichtbaar via een microscoop).
Woorden als “haat” “afkeer” of “lelijk” veroorzaakten storende beelden of geen kristallen in het water.

Als je denkt dat je lichaam uit 75% (of meer) uit water bestaat, denk dan wat deze eenvoudige methode kan doen voor je fysiologie.

Je kan jezelf liefdevolle gedachten, zegeningen en affirmaties sturen, hetgeen enorm steun geeft in het verhogen van je vibratie, het behoud van lichamelijke vitaliteit en het verbeteren van je leven om af te stemmen op je dromen en doelen.

Water voert energie en is zeer transformeerbaar. Het verandert afhankelijk van het aanbod of wat de bedoeling is. Er zijn enkele manieren om je vibratie door dit essentiële en prachtige element te verhogen.

Wat is ‘vibratie’?

Uit wetenschappelijk en metafysisch perspectief legt Cassandra Sturdy uit dat we een ‘wezen’ zijn dat bestaat uit verschillende energieniveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Elk van deze niveaus heeft een eigen vibratie frequentie, die jou algemene vibratie van het bestaan combineert.
Alles in het universum is bestaat uit energie, die vibreert op verschillende hoogtes.

Zelfs dingen die stevig lijken bestaan uit vibratieve energievelden op het quantumniveau.
We bestaan volledig uit energie. De energie is niet statisch, maar verandert constant. Je hebt hogere en lagere vibraties.

Zit je op een lage vibratie, dan zul je, je meer aangetrokken voelen tot aspecten die ook op een lage vibratie zitten. Energetische trillingen trekken soortgelijke trillingen aan . Dit wordt verklaard door de Wet van

Aantrekkingskracht : soort zoekt soort.

Door je vibratie te verhogen kan je beter afstemmen op je ware zelf , je natuurlijke roeping , je doelen en je dromen . Hierdoor verbindt je je met vrede , liefde en geluk . Dit is waar je je passie, doel en missie zal ontdekken

Verhoog je vibratie met water

1. Plak positieve woorden op je glas. Speel op het bovenstaande experiment. Schrijf bijvoorbeeld mooie woorden op de glazen waaruit je drinkt. Plak een sticker op je glas met bijvoorbeeld ‘vreugde’, ‘vrede’ en ‘mooi’ om mee te beginnen. Pas de woorden aan afhankelijk van je behoefte voor die dag.

2. Fluister zoete woorden in je kopje thee. Ja, mensen kunnen je vreemd vinden, maar wat doet dat er toe? Denk aan het experiment van Dr. Emoto. Jij bent die kristallen aan het drinken, dus kies je woorden en gedachten verstandig.

3. Begin je dag met warm of heet water. Gebruik wat kruiden erbij , bijvoorbeeld neem of gember, een stuk citroen. De warmte van het water is het beste voor je spijsvertering. Kies liever warm water in plaats van koud water. Volgens Ayurveda dooft koud water de agni (spijsverteringsvuur).

4. Drink uit een koperen beker. Volgens Ayurveda verandert het drinken uit een koperen glas, het water positief en heeft het de mogelijkheid om alle drie doshas in evenwicht te brengen. Het heeft vele voordelen voor de gezondheid.

5. Maak een hartmudra door je duimen en vingers om je glas heen (in een hartvorm) en stuur een mooie boodschap aan het water dat je gaat drinken.

6. Gebruik een neti pot. Deze reiniging van de neus met zoutwater voorkomt niet alleen sinus infecties, maar verbetert ook ademhaling.

7. Watsu. Als je deze “watermassage” nog niet hebt ervaren, is het nu de tijd. Stel je voor dat je in warm water drijft terwijl iemand je wiegt en masseert.

8. Wisselbaden met warm en koud water. Zo iets simpels als het afwisselen van warme en koude baden of douches, kan veel veranderen in je lichaam. Aangetoond is het de lymfatische drainage en het immuunsysteem bevordert.

9. Stoom je zelf met kruiden, zoals neem, roos , hibiscus , kamille, goudsbloem .Stomen is een belangrijk onderdeel van het reinigen van het lichaam. Onze huid is het grootste orgaan van ontgifting, dus het uitdrijven van toxinen kan onzuiverheden veroorzaken. .

10. Omhelzing. Je vraag je misschien af hoe een knuffel in deze categorie past?
Aangezien we voor het overgrote deel uit water bestaan, is het knuffelen van iemand als het knuffelen van het element water zelf. Bewezen is dat een knuffel van 20 seconden het liefdeshormoon, oxytocine, vrijgeeft. Knuffel en knuffel vaak.

11. Neem een duik in de oceaan. Als je geen duik wil nemen, dompel dan je voeten in zout water. Dit verwijdert de gifstoffen en geeft je de voordelen van de genezende negatieve ionen. Gezegd wordt dat het serotonine vrijgeeft. Het verlicht depressie, stress en verhoogt je energie.

12. Een waterfontein. In feng shui helpt het gebruik van een waterfontein om energie te verplaatsen en de welvaart te verhogen. Probeer het ergens bij je voordeur te plaatsen (binnen of buiten) om de qi te laten stromen.

13. Praat met je lichaam. Gedachten en woorden hebben een direct effect op ons lichaam. Ze hebben de mogelijkheid om onze fysiologie en onze realiteit te veranderen. Vertel jezelf de dingen die je van anderen wilt horen. Noem ze affirmaties, mantra’s, innerlijk dialoog.
Het is belangrijk om bewust te worden van die innerlijke stem, omdat het onze ervaring vormt. Een geweldig begin is: “Ik hou van jou.”

14. Een andere leuke energetische behandeling voor water, is om maanlicht water te maken door je glazen fles vol water onder het volle maanlicht te plaatsen.

Bron:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/162921-verhoog-je-energetische-vibratie-met-eenvoudige-tips.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto