fbpx
Gezichtsmasker maken

Gezichtsmasker maken

Ubtan betekent in feite een mengsel van verschillende exotische kruiden, bloemen en poeders voor de huid.
Ubtan gezichtsmasker is een recept voor een mooie, stralende en een jeugdige huid. Belangrijker is dat het de huid van binnenuit voedt.

Geen wonder, dat ubtan een belangrijk ritueel is voor het huwelijk. Weken voor de bruiloft, krijgen bruiden een volledige lichaamsmassage van deze magische mix van exotische en krachtige kruiden, wat resulteert in verbetering en versterking van de huid, die gedurende lange tijd zichtbaar is.

Deze traditie gaat terug tot de vroegste oudheid en is een erfenis van het rijke Indiase erfgoed. Aangenomen wordt dat het tijdens het Vedische tijdperk, werd voorgeschreven door de Vedische Artsen voor de bescherming, voeding en verfraaiing van de huid.

De resultaten verkregen met de toepassing van de ‘Ubtan’ zorgden voor een wijdverspreide publiciteit. Maar je hoeft niet per se te wachten tot je huwelijk om een ubtan gezichtsmasker te maken.

Ubtan is meer dan een gezichtsmasker

• Ubtan is de natuurlijke Ayurvedische versie van microdermabrasie.
Ubtan stimuleert de collageen en elastine productie door het stimuleren van de onderliggende lagen van de huid.
Door dit op de meest natuurlijke en organische manier te doen (in plaats van chemische stimulatie) versterk je de huid.
Je bent eigenlijk de conditie en algehele gezondheid van je huid op natuurlijke wijze aan het verbeteren.
De bloedcirculatie neemt toe en de vorming van nieuwere cellen begint toe te nemen. Dit bevordert een strakke huid.

• Ubtan gezichtsmasker is multi functioneel. Het werkt als een reinigingsmiddel, een huid tonic en hydrateert de huid. Het is ook een krachtige scrub, maar verwijdert op milde wijze dode huidcellen.

• Regelmatig gebruik voorkomt het ontstaan van vroegtijdige rimpels en verwijdert littekens. De natuurlijke ingrediënten van ‘Ubtan’ gezichtsmasker bouwen slappe en neerhangende weefsels op, verbeteren de bloedsomloop en de huid textuur.

• Het geeft ook bescherming tegen diverse huidproblemen zoals acne, puistjes, vlekken, sproeten, mee-eters, etc.

• Uit wetenschappelijk onderzoek van de ingrediënten, is gebleken dat ‘Ubtan gezichtsmasker niet alleen zorgdraagt voor de schoonheid, maar het beschikt ook over geneeskrachtige eigenschappen op grond van zijn antifungale, antibacteriële, antioxidante, bloedzuiverende, ontstekingsremmende en huid-verstevigende eigenschappen.

Voordelen Ubtan

Ubtan gezichtsmasker kan gemengd worden met een verscheidenheid van verschillende vloeistoffen, wat je de mogelijkheid geeft om het te gebruiken naar je eigen specifieke behoefte.

Een Ubtan gezichtsmasker, is een natuurlijk alternatief voor chemische huidverzorging crèmes. Deze (ook de dure merken) bevatten een aantal giftige chemische stoffen die je huid sneller verouderen. Dit zorgt voor rimpelvorming op je gezicht, vooral rond de mond en ogen.

De meeste huidverzorging crèmes bevatten hormoon verstoorders, ze hebben een negatieve invloed op het endocriene systeem, wat leidt tot gewichtstoename en de vorming van cellulitis.

Ubtan gezichtsmasker is een natuurlijk alternatief voor hormoon verstorende dag- en nachtcrèmes, oogcrèmes en anti-rimpel crèmes. Je gebruikt 100% kruiden, wortelen, bloemen, vruchten, planten en mineralen van de aarde.

Het is ook veel goedkoper, je kan geld besparen aan dure crèmes.
Ubtan gezichtsmasker is geschikt voor de droge (vata), gevoelige (pitta) en onzuivere, vette huid (kapha).

Kruiden die gebruikt worden.

Ook interessant:
Gezichtsmasker maken voor de droge huid
Zelf shampoo maken
Deodorant zonder aluminium
Tandpasta zonder fluoride