fbpx

Deze website is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Deze website biedt geen garanties of verklaringen met betrekking tot het gebruik van de materialen, producten en informatie op deze site in termen van juistheid, nauwkeurigheid, geschiktheid, nut, tijdigheid, betrouwbaarheid of anderszins.

We willen dat u weet dat kruiden geen “medicijnen” zijn. Denk er altijd aan om uw arts te raadplegen voordat u kruiden gebruikt, aangezien alle informatie die u online vindt geen vervanging mag zijn voor het advies van uw arts of andere medische professional.

Raadpleeg een arts  als je farmaceutische medicijnen gebruikt of zware aandoeningen hebt. Ook voor baby’s, kinderen, zwangeren en ouderen is het raadzaam voorzichtig te zijn en niets zonder advies van een arts te doen.

Noch de informatie, noch de producten vermeld op deze website zijn bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Geen van de op deze website gepresenteerde informatie moet worden opgevat als medisch advies. Deze website doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie.
Raadpleeg altijd een gekwalificeerde arts voor diagnose en behandeling van een aandoening. Met het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Ik ben geen arts of zorgverlener en ik zal zeker geen vragen beantwoorden voor specifieke aanwijzingen hoe kruiden en planten te gebruiken voor medische aandoeningen. Als u een medische aandoening hebt, raadpleeg een arts.

Natriumhydroxide is bijtend en moet zorgvuldig en goed moeten worden behandeld. Het is de verantwoordelijkheid van de zeepmaker om de veiligheidsprocedures voor het maken van zeep te onderzoeken.