fbpx

Welk remedie zorgt voor meer dan 20 veelvoorkomende aandoeningen en is zo veilig dat jouw kinderen het elke dag kunnen gebruiken?

De online cursus

Ayurvedische Kruidenoliën

De eenvoudige, zelfgemaakte remedie voor niet-giftige, natuurlijke huidverzorging en de holistische oplossing voor tientallen veel voorkomende pijntjes en kwalen.

Kruidenoliën zijn een van de beste kruidengeneesmiddelen die je in jouw huisapotheek kunt hebben en deze online zelfstudiecursus is de meest uitgebreide bron die je zult vinden over het maken van kruidenoliën

 • Heb je je ooit afgevraagd of je de juiste methode gebruikt om het meeste uit een bepaalde plant te halen?
 • Wat is jouw kader om de houdbaarheid van jouw oliën te kennen?
 • Ken je de unieke combinatie wat elke plant nodig heeft voor de krachtigste extractie?

Na 30 jaar maken en gebruiken van Ayurvedische kruidenoliën, lijkt het erop dat kruidenoliën nog steeds het best bewaarde geheim zijn.

Ik besloot dat het tijd was om deze kennis te delen met jou, zodat ook jij kunt profiteren van de scala aan mogelijkheden om deze oliën te gebruiken, zoals EHBO, natuurlijke huidverzorging en zelfzorgoliën.

Deze cursus heeft maar één doel: kruidenoliën vooraan jouw huisapotheek te plaatsen en je te helpen je zelfverzekerd te voelen bij het maken en gebruiken van deze krachtige, betaalbare kruidenremedie.

Ik ben op een missie om deze fundamentele kruidenvaardigheid in elk huis te brengen.

Tijdens deze cursus ontvang je alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om er volledig zeker van te zijn dat je het goed doet en de meest effectieve kruidenoliën maakt.

´Handgemaakte Kruidenoliën´ Online Cursus is een uitgebreide cursus in de meest eenvoudige, meest krachtige remedie die je ooit zult gebruiken.

Ik zal je persoonlijk begeleiden bij het maken en gebruiken van kruidenoliën en ik zal je laten zien hoe je jouw beste en beproefde natuurlijke huismiddeltje kunt maken.

Je zult nergens een uitgebreider cursus vinden over het maken en gebruiken van kruidenoliën.

Kruidenoliën zijn:

 • Eenvoudig om in je eigen keuken te maken
 • Goedkoop als je ze zelf maakt
 • Zacht genoeg om elke dag te gebruiken
 • Vrij van de veiligheidsproblemen die worden aangetroffen bij etherische oliën
 • Gemakkelijk te veranderen in tientallen effectieve kruidenremedies
 • De minste inspanning voor een maximaal voordeel

Module 1

Module 1 legt de basis voor de Ayurvedische huidverzorging. Hier leer je meer over de eerste regel voor het maken van een kruidenolie.

Wat mensen leuk vinden aan deze cursus is dat ze kunnen nemen wat ze leren en het op andere planten kunnen toepassen. Ontdek hoe je planten kunt kiezen en gebruiken voor het maken van een luxe, helende kruidenoliën.

Module 2

Maak je oliën: hoe je de krachtigste kruidenoliën maakt die werken. Makkelijk te volgen, stapsgewijze begeleiding, zodat je betaalbare, houdbare, kruidenoliën van hoge kwaliteit rechtstreeks in jouw eigen keuken kunt maken. Beheers de kunst van het maken van kruidenoliën, zodat je de giftige lichaamsverzorgingsproducten kunt weggooien, jouw huid kunt voeden en verjongen EN kunt leren om voor de gezondheid van jouw gezin te zorgen zonder de schadelijke effecten.

 • Je wordt NIET meer bedrogen door de ‘natuurlijk’ uitziende labels en onzeker over wat je echt op jouw huid aanbrengt.
 • GEEN beschimmelde oliën meer met de Ayurvedische beproefde technieken voor het maken van houdbare kruidenoliën.
 • Welke methode voor het maken van kruidenolie het beste is voor elke plant, is belangrijk om te weten om de krachtigste olie te maken. 

Module 3

Ken jouw oliën: hoe je jouw meest veelzijdige huismiddeltje activeert.

Geef jezelf een holistische visie om tientallen gezondheidsklachten te behandelen met de A-Z EHBO- en zelfzorgvoordelen van je zelfgemaakte kruidenoliën.

Blauwe plekken, kneuzingen, brandwonden, snijwonden, eczeem, droge huid, immuunondersteuning, ontstoken huid, spierpijn, nekspanning, schilferige en gebarsten huid, littekens, schaafwonden, verstuikingen, verrekkingen, striae, stress, spanningshoofdpijn, wondgenezing en ja, er is meer.

Module 4

In module 4 leren we de applicatietechnieken. Volgens Ayurveda kun je kruidenoliën op vele manieren gebruiken. Van luxe zelfzorg tot het gebruik van oliën tegen angst, spanning en stress, het voorkomen van verkoudheid en haaruitval, het versterken van het immuunsysteem en nog veel meer. Sommigen van deze applicatietechnieken zullen je misschien bekend zijn, maar andere toepassingen heb je misschien nog nooit van gehoord.

 • Deze eenvoudige, beproefde methoden voor het aanbrengen van kruidenolie zullen je in staat stellen om meer zelfvertrouwen in het gebruik van kruidenoliën. 
 • Mensen komen naar de les omdat ze willen weten hoe ze kruidenoliën kunnen maken en ze verlaten de les om te vertellen hoe het leren van deze applicatietechnieken hun leven heeft veranderd op manieren waarvan ze niet eens wisten dat het mogelijk was.

Module 5

Liefdevolle routines: Zelfzorg is nu een stuk beter geworden

Klaar om jouw persoonlijke verzorging naar een hoger niveau te tillen en eenvoudige, zelfherstellende routines te creëren die je in het dagelijks leven voeden?

 • Ontdek weinig bekende technieken om de immuniteit te versterken, angst te verminderen, het zenuwstelsel te helpen herstellen en zelfs verkoudheid te voorkomen
 • Benut de stressverlichtende, huidherstellende en verjongende voordelen van jouw zelfgemaakte kruidenoliën
 • Leer tientallen manieren om effectief dezelfde helende oliën te gebruiken waar de massagetherapeut dagelijks op vertrouwt

Module 6

Zorg voor jouw huid: maak je eigen lichaamsverzorgingsproducten. Jouw hoogwaardige kruidenolie is de beste basis voor echt helende lichaamsverzorgingsproducten.

Nu heb je de vaardigheid om de allerbeste verzorgende zalf, lippenbalsem en body butter te maken.

 • In tegenstelling tot producten die je koopt, weet je waar de kruiden vandaan komen en dat ze op de meest krachtige manier zijn toegediend
 • Leer mijn beproefde recepten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je eigen heerlijke huidverzorgingsproducten maakt

Module 7

Bij het kiezen van een dragerolie zijn er een paar factoren waarmee je rekening moet houden. Dit is een beknopte handleiding voor het beoordelen van de energetische (verwarmende of verkoelende aard), houdbaarheid en therapeutische werking van de dragerolie, zodat je de voordelen kunt krijgen die je verwacht.

 • Gebruik je huidverzorgingsproducten met een gezondheidsrisico? Ben je het beu om erachter te komen dat je wordt bedrogen door een ‘natuurlijk’ ogend label en je gezondheid in handen geeft van bedrijven die niet echt om je gezondheid geven?
 • Kruidenoliën bieden je een gemakkelijke manier om kruidengeneesmiddelen in jouw dagelijks leven te brengen, zodat je jouw zelfvertrouwen en vaardigheid in het dagelijks gebruik van kruiden kunt opbouwen.
 • Leer snel de Ayurvedische technieken die je elke keer een krachtigere olie geven.
 • Heb je voor jouw huidverzorgingsproducten dezelfde normen als voor jouw eten? Er is een groeiend besef van hoe belangrijk het is wat je op je huid aanbrengt voor een gezonde levensstijl.

JOUW GRATIS BONUSSEN

De extra details die je nergens anders vindt

Gemberolie maken met vers gembersap 

Wist je dat je zelf met plantensappen kruidenoliën kan maken? In deze video tutorial gaan we gemberolie maken met vers gembersap. Gember verlicht pijn door zijn ontstekingsremmende acties. Het kan ook kramp verlichten die wordt ervaren bij diarree of menstruatiekrampen.

Kruidenolien veilig gebruiken 

Leer veilig kruidenoliën te gebruiken om op natuurlijke wijze voor de gezondheid van jouw gezin te zorgen. Kruidenoliën die in de verkeerde context worden gebruikt, kunnen de zaken erger maken. Het is belangrijk om contra-indicaties te begrijpen en wanneer je liever geen kruidenoliën gebruikt

Wat beïnvloed de houdbaarheid van jouw oliën

Houd jouw oliën vers en veilig in gebruik. Als je kruidenolie niet is gemaakt met het oog op houdbaarheid, dan worden al je zalven, bodybutters en huidverzorgingsproducten sneller ranzig. Leer de specifieke details hoe je voor jouw oliën moet zorgen, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze veilig zijn en jij je nooit zorgen hoeft te maken of ze zijn bedorven. 

Hoe maak je een Gotu kola zalf 

Met heel weinig moeite kan jij jouw hoogwaardige, zelfgemaakte kruidenolie veranderen in dit betaalbare, zeer veelzijdige lichaamsverzorgingsproduct dat diep genezend en verjongend is voor jouw huid. Dit is een beproefd recept met veel speelruimte, dus je kunt het niet verkeerd doen. 

Breng dit niet op je huid aan

Gezond leven betekent controle hebben over wat er op je huid gebeurt. Vermijd deze  chemicaliën uit je huidverzorgingsproducten.

Wat studenten zeggen

“De oliën die ik maak met jouw methode hebben meer levenskracht. Ik ben erg dankbaar voor de les en alle inspiratie die je me hebt gegeven. Het hebben van de oliën en het zelf maken ervan geeft veel kracht”. – Janneke- 

“Deze cursus heeft mij veel geleerd. Sinds ik deze oliën gebruik, vertellen mensen me dat ik er jonger uitzie! Deze oliën houden mij  geaard en kalm. Wat het voor mijn haar heeft gedaan, wauw! Ik wil dat iedereen weet over de genezende kracht van deze oliën”! – Usha- 

“Ik heb vaak hoofdpijn en ik heb geleerd hoe ik de oliën moet gebruiken. Ik heb verlichting gekregen. Ik ben zo dankbaar voor deze kennis over kruiden en hoe ik ze in mijn dagelijks leven kan gebruiken. Raita, je maakt dit interessant en leuk. De beloningen zijn eindeloos.” – Isabel – 

“Ik heb twee verschillende kruidenoliemelanges gemaakt en heb ze gebruikt om een zalf te maken tegen gewrichtspijn. Dit is zo’n leuke ervaring geweest. Ik hield ook van de tips over lichaamsolie. Dat was een geweldige aanvulling op mijn vaste routine”.   – Rosa-

Video
Deze hele cursus is beschikbaar op video. Je kunt deze cursus in je eigen tijd volgen, in je eigen tempo zo lang als nodig is.

Mobiele beschikbaarheid
Er zijn lessen beschikbaar op desktop, laptops, tablets en smartphones. Luister en kijk overal waar je toegang hebt tot het internet.

Permanente toegang
Mensen willen altijd weten of ze de cursus binnen een bepaald tijdsbestek moeten volgen. Het antwoord is nee. Dit is de meest uitgebreide bron die je zult vinden over het maken van Ayurvedische kruidenoliën en je hebt de ultieme flexibiliteit om op elk moment in te loggen. Je verliest nooit de toegang en er is altijd iets nieuws te leren.

Ayurvedische Kruidenoliën Online Cursus