fbpx

5000 Jaar Oud Indiaas Ritueel Onthult Het Geheim Van
Gezond Tandvlees, Tanden En Het Voorkomen Van Tandbederf
(Je kunt er vandaag mee beginnen)

Basis

1 Fles

 

€47/ fles

Totaal € 47

Beste Voordeel

6 Flessen

 

€27/ fles

Totaal €162

Meest Populair

3 Flessen

Ayu Oil Pulling3

 

€37/ fles

Totaal € 111

 

Houd er rekening mee dat de informatie die we verstrekken niet bedoeld is ter vervanging van een consult met een gekwalificeerde medische professional. We raden u aan uw arts te informeren over veranderingen die u in uw levensstijl aanbrengt en deze met hem of haar te bespreken. Voor vragen of zorgen over eventuele medische aandoeningen kunt u contact opnemen met uw arts.

Producten zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u onze producten gebruikt.

De inhoud van de website en het te koop aangeboden product is gebaseerd op de mening van de auteur. U dient uw eigen onderzoek te doen en de informatie met andere bronnen te bevestigen bij het zoeken naar informatie over gezondheidskwesties en de informatie altijd zorgvuldig door te nemen met uw professionele zorgverlener voordat u een van de protocollen gebruikt die op deze website en/of in het hier verkochte product worden aangeboden .